• Potentestraat Sint-Pieters Open tot 18u30
  • Monnikenwerve Sint-Pieters Open tot 18u00
  • Vlamingstraat Brugge Open tot 18u30
  • Boogschutterslaan Sint-Kruis Gesloten
  • Kortrijksestraat Oostkamp Gesloten
  • Nieuwe weg Sluis Gesloten
  • Lippenslaan Knokke-Heist Gesloten

Franse croissant

  • Franse croissant

Allergenen:

Bevat
Gluten
Ei
Soja
Bevat mogelijks sporen van
Pindas
Melk
Noten
Sesamzaad
Bevat geen sporen van
Schaald
Vis
Selderij
Mosterd
Zwavel
Lupine
Weekdieren
* Allergeneninformatie over kruisbesmetting wordt van de wettelijke allergenen uit bijlage II van verordering 1169/2011 verstrekt.
Deze informatie is niet bindend en kan wijzigen, omdat onze recepturen regelmatig worden verbeterd. Een actuele versie is op aanvraag beschikbaar.

Beschikbaar in :

Monikkenwerve, Oostkamp, Potentestraat, Sint-Kruis, Sluis, Vlamingstraat

Artikelcode:

0298

Omschrijving :

Boter croissant

Eigenschappen :

  • Gewicht 0,05 kg
  • Hoogte 6 cm
  • Lengte 12 cm
  • Breedte 7 cm

Voedingswaarden per 100g :

  • Energie : 683,364 kJ
  • Energie : 168,206 kcal
  • Vetten : 1,084 g
  • waarvan verzadigde vetzuren : 0,177 g
  • Koolhydraten : 33,796 g
  • waarvan suikers : 2,713 g
  • Eiwitten : 6,233 g
  • Zout : 0,695 g
* Ontbrekende voedingswaarden kunnen niet met zekerheid geconfirmeerd worden op basis van de technische fiches van de grondstoffen.

Ingrediënten :

TARWEbloem; Water; Gist; Gedroogd TARWEdesem; TARWEmoutmeel (geroosterd); Gedroogd TARWEvoordeeg; TARWEmoutmeel; Dextrose; Suiker; TARWEgluten; Vers heelei afkomstig van kippeneieren, voedingszuur (E330), conserveermiddel (E202); Meelverbeteraars: E300; Anti-oxidanten: E300; Emulgatoren: E322 (SOJA)

Bewaarcondities:

  • 1 dag(en)
  • Koel en droog bewaren (17°C-20°C)

Aanwezigheid GMO:

* Hierbij verklaren wij, St. Paulus bakkerij NV, dat er tijdens het productieproces geen gebruik wordt gemaakt van genetisch gemodificeerde organismen of G.G.O. - derivaten en er dus geen specifieke of aangepaste etikettering noodzakelijk is volgens de toepassing van de Verordering (EG) N° 1829/2003 en 1830/2003.

Ingrediënten onderworpen aan bestraling:

* Hierbij verklaren wij, St. Paulus bakkerij NV, dat er tijdens het productieproces geen gebruik gemaakt wordt van ingrediënten onderworpen aan bestraling.
Bovenstaande gegevens zijn vertrouwelijk en mogen onder geen enkele voorwaarde gereproduceerd worden. Zij zijn onderhevig aan wijzigen en zijn derhalve niet bindend. Een actuele versie is verkrijgbaar op aanvraag.