• Potentestraat Sint-Pieters Gesloten
  • Monnikenwerve Sint-Pieters Gesloten
  • Vlamingstraat Brugge Gesloten
  • Boogschutterslaan Sint-Kruis Gesloten
  • Kortrijksestraat Oostkamp Gesloten
  • Nieuwe weg Sluis Gesloten
  • Lippenslaan Knokke-Heist Gesloten

Chocoladekoek / choco

  • Chocoladekoek / choco

Allegenen:

Bevat sporen van
Gluten
Ei
Soja
Melk
Bevat mogelijks sporen van
Pindas
Noten
Sesamzaad
Bevat geen sporen van
Schaald
Vis
Selderij
Mosterd
Zwavel
Lupine
Weekdieren
* Allergeneninformatie over kruisbesmetting wordt van de wettelijke allergenen uit bijlage II van verordering 1169/2011 verstrekt.

Beschikbaar in :

Monikkenwerve, Oostkamp, Potentestraat, Sint-Kruis, Sluis, Vlamingstraat

Artikelcode:

0312

Omschrijving :

Boterkoek met twee reepjes melkchocolade en chocolade bovenop.

Eigenschappen :

  • Gewicht 0,093 kg
  • Hoogte 6 cm
  • Lengte 11 cm
  • Breedte 9 cm

Voedingswaarden per 100g :

  • Energie : 1071,302 kJ
  • Energie : 258,709 kcal
  • Vetten : 4,472 g
  • waarvan verzadigde vetzuren : 2,474 g
  • Koolhydraten : 49,563 g
  • waarvan suikers : 27,437 g
  • Eiwitten : 5,13 g
  • Zout : 0,494 g
* Ontbrekende voedingswaarden kunnen niet met zekerheid geconfirmeerd worden op basis van de technische fiches van de grondstoffen.

Ingrediënten :

20,00% Cacaobestanddelen; 35,50% Cacaobestanddelen; TARWEbloem; Water; Suiker; Glucose; Vers heelei afkomstig van kippeneieren, voedingszuur (E330), conserveermiddel (E202); TARWEmoutmeel (geroosterd); Gedroogd TARWEdesem; Gedroogd TARWEvoordeeg; TARWEgluten; Dextrose; LACTOSE; Gist; Weipoeder (MELK,LACTOSE); TARWEmoutmeel; MELKpoeder Vol; Natuurlijke aroma (Vanille); Emulgatoren: E322 (SOJA); Meelverbeteraars: E300; Anti-oxidanten: E300; Conserveermiddelen: E202

Bewaarcondities:

  • Koel en droog bewaren (17°C-20°C)

Aanwezigheid GMO:

* Hierbij verklaren wij, St. Paulus bakkerij NV, dat er tijdens het productieproces geen gebruik wordt gemaakt van genetisch gemodificeerde organismen of G.G.O. - derivaten en er dus geen specifieke of aangepaste etikettering noodzakelijk is volgens de toepassing van de Verordering (EG) N° 1829/2003 en 1830/2003.

Ingrediënten onderworpen aan bestraling:

* Hierbij verklaren wij, St. Paulus bakkerij NV, dat er tijdens het productieproces geen gebruik gemaakt wordt van ingrediënten onderworpen aan bestraling.
Bovenstaande gegevens zijn vertrouwelijk en mogen onder geen enkele voorwaarde gereproduceerd worden. Zij zijn onderhevig aan wijzigen en zijn derhalve niet bindend. Een actuele versie is verkrijgbaar op aanvraag.