• Potentestraat Sint-Pieters Gesloten
  • Monnikenwerve Sint-Pieters Gesloten
  • Vlamingstraat Brugge Gesloten
  • Boogschutterslaan Sint-Kruis Gesloten
  • Kortrijksestraat Oostkamp Gesloten
  • Nieuwe weg Sluis Gesloten

Kriek punt

Artikelcode:

0550

Omschrijving:

Taartpunt van gerezen deeg met banketbakkersroom en gebonden Belgische krieken.

Eigenschappen:

  • Hoogte 5 cm
  • Lengte 14 cm
  • Breedte 8 cm

Bewaarcondities:

  • 2 dag(en)
  • Koel bewaren (max 7°C)

Allergenen:

Glutenbevattende granen & producten op basis daarvan -
Schaal- en schelpdieren & producten op basis daarvan -
Eieren & producten op basis van eieren ?
Vis & producten op basis van vis -
Aardnoten & producten op basis van aardnoten ?
Soja & producten op basis van soja ?
Melk & producten op basis van melk (incl. lactose) ? (?)
Noten(schaalvruchten) & producten op basis van noten -
Selderij & producten op basis van selderij -
Mosterd & producten op basis van mosterd -
Sesamzaad & producten op basis van sesamzaad ?
Zwaveldioxide en sulfieten (SO²) -
Lupine & producten op basis van lupine -
Weekdieren & producten op basis van weekdieren -
* Allergeneninformatie over kruisbesmetting wordt van de wettelijke allergenen uit bijlage II van verordering 1169/2011 verstrekt.

Aanwezigheid GMO:

* Hierbij verklaren wij, St. Paulus bakkerij NV, dat er tijdens het productieproces geen gebruik wordt gemaakt van genetisch gemodificeerde organismen of G.G.O. - derivaten en er dus geen specifieke of aangepaste etikettering noodzakelijk is volgens de toepassing van de Verordering (EG) N° 1829/2003 en 1830/2003.

Ingrediënten onderworpen aan bestraling:

* Hierbij verklaren wij, St. Paulus bakkerij NV, dat er tijdens het productieproces geen gebruik gemaakt wordt van ingrediënten onderworpen aan bestraling.
Bovenstaande gegevens zijn vertrouwelijk en mogen onder geen enkele voorwaarde gereproduceerd worden. Zij zijn onderhevig aan wijzigen en zijn derhalve niet bindend. Een actuele versie is verkrijgbaar op aanvraag.