• Potentestraat Sint-Pieters Open tot 19u00
  • Monnikenwerve Sint-Pieters Open tot 18u00
  • Vlamingstraat Brugge Gesloten
  • Boogschutterslaan Sint-Kruis Open tot 18u30
  • Kortrijksestraat Oostkamp Open tot 18u30
  • Nieuwe weg Sluis Gesloten

Flan brésilienne punt

Allegenen:

Bevat sporen van
Gluten
Ei
Melk
Noten
Bevat mogelijks sporen van
Pindas
Soja
Sesamzaad
Bevat geen sporen van
Schaald
Vis
Selderij
Mosterd
Zwavel
Lupine
Weekdieren
* Allergeneninformatie over kruisbesmetting wordt van de wettelijke allergenen uit bijlage II van verordering 1169/2011 verstrekt.

Beschikbaar in :

Monikkenwerve, Oostkamp, Potentestraat, Sint-Kruis, Sluis, Vlamingstraat

Artikelcode:

0686

Omschrijving :

Taartpunt gemaakt van een zanddeegbodem gevuld met flan en afgewerkt met slagroom en brésiliennenootjes. Ook verkrijgbaar in taart van 4p, 5p, 6p, 8p en 12p.

Eigenschappen :

  • Gewicht 0,212 kg
  • Hoogte 6 cm
  • Lengte 11 cm
  • Breedte 8 cm

Voedingswaarden per 100g :

  • Energie : 539,881 kJ
  • Energie : 139,342 kcal
  • Vetten : 8,564 g
  • waarvan verzadigde vetzuren : 5,438 g
  • Koolhydraten : 11,962 g
  • waarvan suikers : 5,206 g
  • Eiwitten : 3,358 g
  • Zout : 0,057 g
* Ontbrekende voedingswaarden kunnen niet met zekerheid geconfirmeerd worden op basis van de technische fiches van de grondstoffen.

Ingrediënten :

Volle Koemelk; Water; TARWEbloem; EIwit; Plantaardig vet (Kokos); Suiker; Vers heelei afkomstig van kippeneieren, voedingszuur (E330), conserveermiddel (E202); Zout; Vers heelei afkomstig van kippeneieren, voedingszuur (E330), conserveermiddel (E202); MAÏSzetmeel; HAZELNOTEN; TARWEmoutmeel (geroosterd); Natuurlijke aroma (Vanille); Anti-oxidanten: E300; Zuurteregelaars: E330; Conserveermiddelen: E202; Rijsmiddelen: E500; Kleurstoffen: E160a

Bewaarcondities:

  • 2 dag(en)
  • Koel bewaren (max 7°C)

Aanwezigheid GMO:

* Hierbij verklaren wij, St. Paulus bakkerij NV, dat er tijdens het productieproces geen gebruik wordt gemaakt van genetisch gemodificeerde organismen of G.G.O. - derivaten en er dus geen specifieke of aangepaste etikettering noodzakelijk is volgens de toepassing van de Verordering (EG) N° 1829/2003 en 1830/2003.

Ingrediënten onderworpen aan bestraling:

* Hierbij verklaren wij, St. Paulus bakkerij NV, dat er tijdens het productieproces geen gebruik gemaakt wordt van ingrediënten onderworpen aan bestraling.
Bovenstaande gegevens zijn vertrouwelijk en mogen onder geen enkele voorwaarde gereproduceerd worden. Zij zijn onderhevig aan wijzigen en zijn derhalve niet bindend. Een actuele versie is verkrijgbaar op aanvraag.