• Potentestraat Sint-Pieters Open tot 19u00
  • Monnikenwerve Sint-Pieters Open tot 18u00
  • Vlamingstraat Brugge Open tot 18u30
  • Boogschutterslaan Sint-Kruis Open tot 18u30
  • Kortrijksestraat Oostkamp Open tot 18u30
  • Nieuwe weg Sluis Open tot 18u30

Citroencake

Allegenen:

Bevat sporen van
Gluten
Ei
Melk
Bevat mogelijks sporen van
Pindas
Soja
Noten
Sesamzaad
Bevat geen sporen van
Schaald
Vis
Selderij
Mosterd
Zwavel
Lupine
Weekdieren
* Allergeneninformatie over kruisbesmetting wordt van de wettelijke allergenen uit bijlage II van verordering 1169/2011 verstrekt.

Beschikbaar in :

Monikkenwerve, Oostkamp, Potentestraat, Sint-Kruis, Sluis, Vlamingstraat

Artikelcode:

1572

Omschrijving :

Vanille cake met citroen geste en verse citroen siroop.

Eigenschappen :

  • Gewicht 0,45 kg
  • Hoogte 4 cm
  • Diameter 16 cm

Voedingswaarden per 100g :

  • Energie : 1387,32 kJ
  • Energie : 349,412 kcal
  • Vetten : 14,271 g
  • waarvan verzadigde vetzuren : 1,692 g
  • Koolhydraten : 49,425 g
  • waarvan suikers : 30,227 g
  • Eiwitten : 3,405 g
  • Zout : 0,004 g
* Ontbrekende voedingswaarden kunnen niet met zekerheid geconfirmeerd worden op basis van de technische fiches van de grondstoffen.

Ingrediënten :

Plantaardige olie (Zonnebloem); Water; Fruit; Glucose; Citroen; Suiker; Suiker (riet,biet), tarwebloem, gemodificeerd zetmeel (maïs), plantaardige olie (raap), weipoeder (melk), rijsmiddelen: E450 en E500, emulgatoren: E477 en E471, tarwegluten, zout, aroma vaille, heeleipoeder (kip).; EIwit; TARWEzetmeel; Vers heelei afkomstig van kippeneieren, voedingszuur (E330), conserveermiddel (E202); Glucosestroop; Anti-oxidanten: E300; Verstevigingsmiddelen: E440; Kleurstoffen: Citroen Kleur; Zuurteregelaars: E330,E331

Bewaarcondities:

  • 5 dag(en)
  • Koel en droog bewaren (17°C-20°C)

Aanwezigheid GMO:

* Hierbij verklaren wij, St. Paulus bakkerij NV, dat er tijdens het productieproces geen gebruik wordt gemaakt van genetisch gemodificeerde organismen of G.G.O. - derivaten en er dus geen specifieke of aangepaste etikettering noodzakelijk is volgens de toepassing van de Verordering (EG) N° 1829/2003 en 1830/2003.

Ingrediënten onderworpen aan bestraling:

* Hierbij verklaren wij, St. Paulus bakkerij NV, dat er tijdens het productieproces geen gebruik gemaakt wordt van ingrediënten onderworpen aan bestraling.
Bovenstaande gegevens zijn vertrouwelijk en mogen onder geen enkele voorwaarde gereproduceerd worden. Zij zijn onderhevig aan wijzigen en zijn derhalve niet bindend. Een actuele versie is verkrijgbaar op aanvraag.